2010. szeptember 20., hétfő

Regény, még nincs címe

Forgatókönyv
(krimi)
Szereplők:
  1. Selena
  2. Josh
  3. Matt
  4. Charlotte
  5. Chris

Kezdet:

Halottan találják Charlotte-ot, egy falucskában, Bargintonban a 18éves diáklányt. A 4 barát egyike volt. Josh a jóképű már felnőttkorú figura, aki csak úgy löki a vicceket! Matt, a másik srác, aki ilyen fiatalonmár papnak készül. Végül a csajok se hiányozhatnak. Selena, Charlotte legjobb barátnője. A lány halálanagy zavart kelt. Még nem is sejtik, hogy milyen titkokra, rejtélyekre derül fény, és a félelem érzése hányszor érződik bennük.

Jellemábra:

Josh: sötétbarna hajú, kék szemű, sármos srác, kedves a mosolya, elbűböl mindenkit helyessége. Vicces, csak úgy fűzi a lányokat, bár igazából nem szerelmes beléjük. A baráti társaság Selenájába szerelmes. Szeret sportolni, kosarazik és focizik.

Matt: Szintén jóképű, szőke hajú és kék szemű, még nem igazi sármmal. Különös pályaválasztását nem igazán értik, ugyanis Matt papnak készül. Ő is bohokás, imád másokat szivatni, játszadozni. Csak nemrégiben kezdte érdekelni a papi hivatás... De vajon miért??

Selena: Szőke hajú, barna szemű szépség. Imádják a fiúk, ő kicsit szerényen, félrevonultan nem pasitik esztelenül, negyedévenként váltogatja csak. Igazából ő sem szerelmes a skacokba, csak játszadozik. Neki is Josh tetszik. Nem is sejti, hogy viszontszeretik egymást, a bökkenő, hogy Matt is szereti!

Charlotte: A bájos és szerény csaj. Barna hajú és barna szemű, őszinte barátja Selenának. Nem a legszebb, de nem is csúnya, ő nem tudja a pasikat váltogatni, habár őt se kerülik el. Néha féltékeny a barátnőjére, de ezt nem mindig észrevehetően mutatja ki.

Chris: az atya, aki szintén nem öreg. 25 évesen jó társa és segítője a barátoknak. Ő veszi rá Matt-et a papi hivatásra.

1 megjegyzés:

  1. Azta !Végre egy jó kis krimis regény:D A kezdet nagyon tetszik és a szereplők jelleme sem a megszokott. Én már nagyon várom;)Emi

    VálaszTörlés